Vacatures & stages

Samen maken we de vetste applicaties, voor een brede range aan klanten.  

Werken bij GSD

Developer / Projectleider

We zijn op zoek naar een medior/senior PHP-developer die graag de kar trekt. Iemand die naast de passie voor techniek ook graag een project in goede banen leid. Een communicatieve developer, dus niet iemand die alleen passie heeft voor de techniek, maar ook graag met collega's en klanten een project naar grote hoogte tilt. 

PHP Developer / Projectleider

PHP/Vue developer

Ben jij enthousiast over applicatie en app development? Begin jij te glunderen als het gesprek ineens over complexe webapplicaties gaat? Sterker nog – ben jíj steeds diegene die dat onderwerp op tafel legt omdat je het gewoon zo gaaf vindt? Dan zijn wij op zoek naar jou! GSD is namelijk op zoek naar een nieuwe developer om ons team mee te versterken. Lees snel verder als we je interesse gewekt hebben!

PHP/Vue developer

Werken bij GSD
Werken bij GSD

Stage developer

Wil jij een sterke basis leggen als developer en wil je de diepte in? Dan zoek wij jou. GSD zoekt jonge honden die hun tanden willen zetten in digitale uitdagingen. Als energieke, getalenteerde ontwikkelaar krijg je bij ons volop de ruimte om te leren, te experimenteren en ervaring op te doen.

Stage/Afstuderen als PHP/Vue developer

Open solicitatie

Staat jouw vacature omschrijving er niet precies bij? Maar denk je dat je echt iets kunt toevoegen aan GSD. Twijfel dat niet om een open solicatie te sturen. 

We zijn altijd opzoek naar nieuwe mensen die bij GSD de vetste online applicaties willen bouwen, en onze klanten blij willen maken. 

Neem contact op met Robert

Werken bij GSD

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?