Software platformen

Een softwareplatform brengt verbinding tot stand. Het verbindt data, andere software en mensen met elkaar. Een softwareplatform fungeert als de centrale schakel in het ecosysteem van gebruikers en oplossingen.

Kansen creëren met een softwareplatform

Een softwareplatform gaat verder dan afzonderlijke systemen op zichzelf. Het is bedoeld om verschillende componenten met elkaar te verbinden en te versterken; of het nu gaat om modules, gegevens uit andere software of verschillende gebruikers.

Bij GSD werken we samen met onze opdrachtgevers aan hoogwaardige softwareplatformen die waarde toevoegen en het leven van gebruikers makkelijker maken. Dit kan gaan om online webgebaseerde platforms, mobiele apps of een combinatie van beide.

Software platform op maat

Wat is een softwareplatform?

Een softwareplatform is vergelijkbaar met een portal, omdat het verschillende elementen met elkaar verbindt. Echter, een platform gaat nog een stap verder. Het verzamelt informatie en maakt deze centraal beschikbaar, waardoor interactie met gebruikers mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast combineert het ook diverse toepassingen en functionaliteiten in één overzichtelijke applicatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de term 'samenwerkingsplatform' vaak wordt gebruikt om maatwerk softwareplatformen te beschrijven.

Maatwerk softwareplatform bouwen

Wij specialiseren ons in het creëren en onderhouden van op maat gemaakte softwareplatformen. Deze platformen worden vaak gemaakt als reactie op specifieke problemen die onze klanten in hun organisatie ervaren, of problemen die ze waarnemen bij hun doelgroep en waarvoor ze een passende oplossing willen bieden.

Als technologiepartner werken we nauw samen om jouw idee verder uit te werken en vervolgens het platform te bouwen en te onderhouden. Onze technische en bedrijfskundige expertise vult jouw marktkennis perfect aan, waardoor de optimale samenwerking ontstaat. Door deze samenwerking creëren we uiteindelijk het mooiste en best passende platform voor jouw organisatie!

Software platform op maat

Gerelateerde projecten

Veel bedrijven gingen je voor. GSD ontwikkelde al maatwerk software en webapplicaties voor talloze bedrijven. Bekijk onze succesverhalen van organisaties die hun software op maat door GSD lieten maken.

Maatwerk software platform ontwikkelen?

We hebben veel ervaring met platformen en denken graag met je mee. Maak een afspraak om je idee te toetsen, of neem direct contact op.

Neem contact op met Robert

Software platform op maat

Start jouw ultieme platform hier

Maak een afspraak

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?