PHP/Vue developer

Het leven van een PHP-developer bij GSD is niet geheel zonder risico's. Bij ons vind je geen projectmanagers, zijn we flexibel met uren en afstemmen met de klant mag je zelf doen. Jij bent in de lead, samen met jouw team. Als dit je niet afschrikt, maar juist enthousiast maakt, dan zijn we hoogstwaarschijnlijk de perfecte match voor jou!

 

PHP/Vue Developer regio Bladel / Reusel / Eersel

Over jouw nieuwe job bij GSD

πŸ“‹ PHP/VUE developer

πŸš€ Een teamspeler met enthousiasme, ambitie en kennis van bij voorkeur PHP 8.x, Vue en Docker

⭐Een bruto maandsalaris tussen €2.500,- en € 5000,- afhankelijk van je ervaring, reiskosten, thuiswerk- en studiedagen, verzekeringen, moderne apparatuur

πŸ˜„ Een hecht team met enthousiaste mensen

πŸ’› Veel variatie door het werken met vaste klanten en losse projecten

Wat ga je doen?

Je hebt kennis en kunde van software development, of wilt dit gaan leren. Samen met collega's ga je de meeste vette webapplicaties, portals en apps bouwen die er bestaan. 

Je gaat onder andere werken met

 • PHP, MariaDb en object-georiënteerd programmeren
 • Vue SPA/PWA, HTML, CSS, JavaScript frameworks, canvas en XML
 • Docker, GIT, Trello, Apache, NGINX, caching servers en Cronjobs
PHP/Vue Developer regio Bladel / Reusel / Eersel
PHP/Vue Developer regio Bladel / Reusel / Eersel

Wie ben jij

 1. Een teamspeler, want je maakt deel uit van een team en stemt met de klant af over de te nemen stappen en bijbehorende aanpak.
 2. Je beschikt over kennis van en interesse in PHP 8.x, Vue, Docker en ander technieken die te maken hebben met het bouwen van vette applicaties en apps.
 3. Je bent nieuwsgierig, enthousiast en hebt ambitie. Deze eigenschappen wegen zwaarder dan het hebben van een volledig technisch arsenaal.
 4. Je bent een analytische denker. Of het nu gaat om het creëren van nieuwe functionaliteiten of het verbeteren van bestaande technologie. Je neemt de leiding op technisch gebied, evalueert wat het beste past bij de specifieke situatie en deelt je overwegingen met het team en de klant.
 5. Onze front-end ontwikkelaars werken met Vue / HTML / Css. Ervaring hierin is een pluspunt, maar geen absolute vereiste.
 6. MInimaal 24 uur per week beschikbaar

Wie zijn wij

Bij GSD zijn we toegewijde ontwikkelaars! We richten ons niet op eenvoudige websites, maar op uitdagende projecten zoals complexe applicaties en op maat gemaakte productconfigurators. In deze rol krijg je de kans om nieuwe applicaties en modules te creëren en te onderzoeken hoe bestaande en nieuwe technologieën je hierbij kunnen ondersteunen. Bovendien werk je aan verschillende projecten, dus elke dag is anders. Onze klanten zijn enkele van de mooiste bedrijven in de regio, zoals VDL Group, MS Schippers, HeBlad en JAMwerkt.

Daarom wil je werken bij GSD

1. Een hecht en gezellig team

Bij GSD werken we in kleine, zelfsturende teams. Elk team heeft alle benodigde vaardigheden om digitale diensten te creëren voor organisaties zoals VDL of Caterpillar. Er is geen behoefte aan een projectmanager of Chief Technology Officer. Jij bent, samen met de andere ontwikkelaars, de technische specialist in jouw team.

2. Geweldige klanten: focus en variatie

Als developer werk je vaak 50% voor vaste klanten, zodat je diepgang krijgt op bepaalde projecten. De overige 50% zijn vaak kleinere losse projecten. Dit is prettig zodat je geïnspireerd en energiek blijft. Bij ons schakel je niet de hele dag door tussen verschillende opdrachtgevers.

3. Intensieve samenwerking met de klant

Bij ons werkt geen projectmanager die alles voor de klant afstemt en dicteert wat je moet doen. Jouw team communiceert rechtstreeks met de klant, waardoor er dagelijks contact is. Samen bepalen jullie wat en wanneer jullie opleveren. Hierdoor ontstaat een echte synergie met de klant en werken jullie gezamenlijk naar dezelfde doelen toe. Begrip voor elkaar en het nemen van beslissingen samen staan centraal.

4. Experimenteren met nieuwste versies en tools

Bij GSD werken we met (de nieuwste versies van) PHP en Vue. Maar we zijn niet gebonden aan één technologie. Omdat we niet constant voor klanten werken, hebben we genoeg tijd om samen met andere ontwikkelaars te experimenteren. Zo blijven we op de hoogte van nieuwe technologieën en werken aan onze persoonlijke groei.

5. Geloof in jouw capaciteiten

Bij ons draait het niet om controle. We vertrouwen erop dat iedereen in staat is verstandige beslissingen te nemen. Jij en je team streven voortdurend naar een optimale samenwerking met de klant. Open communicatie staat hierbij centraal.

De voordelen van jouw nieuwe baan op een rijtje

 • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring
 • Reiskostenvergoeding op basis van gereden km.
 • Uitgebreide verzekeringen: denk ook aan Wegas XL en Wgat uitgebreid.
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Studiedagen: persoonlijke ontwikkeling door te experimenteren
 • En gloednieuw moderne kantoorruimte met moderne apparatuur
 • Borrels en uitjes
 • Tafelvoetbal😁
PHP/Vue Developer regio Bladel / Reusel / Eersel

 

Voldoe jij aan dit profiel? 
Stuur dan een e-mail met je cv en korte motivatie naar robert@gsd.nl en wie weet ben jij onze nieuwe collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?