Over Veiligesportvloer

Veiligesportvloer.nl is gespecialiseerd in keuringen, advies en revitalisaties van alle binnensportvloeren en kunstgrasvelden.

Veiligesportvloer.nl: app, klantenportal, dashboarding en rapportage software
Veiligesportvloer.nl: app, klantenportal, dashboarding en rapportage software

The challenge

Veiligesportvloer.nl verzamelt veel data bij het keuren van sportvloeren en sportvelden. Denk daarbij onder andere aan metingen als elasticiteit, schokabsorptie en gladheid. Al deze data werd voorheen opgeslagen als Word- of PDF-document. Echter, om beter inzicht te krijgen in de veiligheid van een vloer of zelfs voorspellingen te doen over wanneer een revitalisatie of vervanging van een vloer nodig is, moet deze data allereerst gestructureerd worden opgeslagen. GSD heeft hier in samenwerking met Veiligesportvloer.nl een oplossing voor bedacht.

De oplossing

Om ervoor te zorgen dat Veiligesportvloer.nl op een gestructureerde manier data kan opslaan, zijn verschillende oplossingen gerealiseerd waarin dataverzameling en rapportage centraal staat.

Webapp dataverzameling

GSD heeft voor Veiligesportvloer.nl een webapp ontwikkeld. Met behulp van deze webapp kan Veiligesportvloer.nl met een smartphone eenvoudig en snel de meetgegevens van een keuring gestructureerd opslaan. Een medewerker van Veiligesportvloer.nl wordt via verschillende stappen door het gehele proces geleid zodat alle gegevens netjes en correct worden ingevuld. Naast de meetgegevens wordt er ook veel fotomateriaal verzameld om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de staat van de sportvloer. Kortom: snelle en eenvoudige dataverzameling in het veld.


Portal veiligesportvloer

De verzamelde data wordt vervolgens in verschillende vormen in een portal zichtbaar gemaakt voor de klant. Via de portal hebben klanten eenvoudig inzicht in hun keuringsrapportages en statistieken. Ze kunnen in één oogopslag zien wat de staat is van hun sportvloer of sportveld. Ook krijgen ze advies en inzicht in wanneer een bepaalde sportvloer gerevitaliseerd of zelfs vervangen moet worden. Kortom: de klant krijgt duidelijk inzicht in de staat van zijn van de sportvloer of het sportveld en komt hierdoor niet snel voor verrassingen te staan.

Website met webshop

GSD heeft voor Veiligesportvloer.nl ook een website met webshop ontworpen en opgezet.

Bekijk live

Diensten

  • ​Concept & Advies
  • Procesoptimisatie
  • Design
  • Development
  • Onderhoud & beheer

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?