Over MS-Schippers-Plastifran

Plastifran produceert rond de 300 miljoen oormerken per jaar voor de agrarische sector, en levert deze wereldwijd.
www.plastifran.nl

MS-Schippers leveren wereldwijd producten en diensten voor de agrarische sector. Zij doen dit met zo'n 350 medewerkers, 10.000 producten en 12 kantoren. 
www.schippers.nl

Plastifran oormerken
Plastifran oormerken

Plastifran oormerken

Het online bestelproces van Plastifran moest sterk verbeterd worden, om zo de klanten meer service te bieden en de het aantal fouten in bestellingen te verminderen. In nauwe samenwerking met Plastifran heeft GSD de bestelwizard sterk vereenvoudigd en gebruiksvriendelijk gemaakt. Aan de hand van een stappenplan beantwoordt de bezoeker verschillende vragen om tot het gewenste eindproduct te komen. Gedurende het proces worden het oormerk en de klantspecifieke bedrukking realtime visueel gemaakt, zodat duidelijk is hoe het eindproduct eruit komt te zien. De verschillende mogelijke varianten en bedrukkingen van de oormerken worden opgehaald via een API uit het achterliggende systeem. De uiteindelijke bestelling word in het winkelmandje geplaatst op schippers.eu en doorgeschoten naar SAP.

De standaard I&R-oormerken worden reeds via dit systeem besteld. Op dit moment word de wizard voor vrije-oormerken uitgewerkt.

 

MS-Schippers on site ondersteuning

Naast het ontwikkelen van de Plastifran-wizard ondersteunen we Schippers ook nog bij andere software-ontwikkelprojecten. Ten behoeve van de interne communicatie tussen de gebruikte softwarepakketten en de diverse websites (actief in diverse landen) is er een Java-programma geschreven. Deze verzorgt de communicatie tussen SAP, de PIM en het online eCommerce-platform.
Om de Schippers-producten aan te kunnen bieden aan andere kanalen en websites (zoals bijvoorbeeld Google Shopping) en om de producten beter zichtbaar te maken wordt er gebruik gemaakt van een feedmanagement-tool. Ook voor het vullen van deze tool is er een softwarelaag ontwikkeld die alle beschikbare informatie van de producten binnen het assortiment bundelt en doorstuurt naar de tool.

Agro Pest Control Android App

Lees ons nieuwsbericht.

Diensten

  • ​Concept & Advies
  • Proces optimalisatie
  • Maatwerk sotware
  • App development
  • Detachering
  • Android / PHP / Vue SPA

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?