Maatwerk webshop uit Eindhoven

Ben je op zoek naar een manier om jouw producten op een professionele en unieke manier te presenteren aan jouw doelgroep om er zo voor te zorgen dat je bedrijf kan groeien? Overweeg dan een maatwerk webshop. Tegenwoordig zijn er veel verschillende webshops; concurrentie ligt op de loer. Daarnaast koppelen wij mensen de uitstraling van een webshop aan professionaliteit. Het is daarom belangrijk om je te onderscheiden en je webshop professioneel en efficiënt in te richten.

GSD helpt je graag, een Brabants bedrijf wat Brabanters begrijpt, zelfs voor klanten uit Eindhoven 😉

Maatwerk webshop uit Eindhoven

Professionele uitstraling

Een maatwerk webshop is vaak het eerste contactpunt tussen de potentiële klant, jouw bedrijf en je product. Het is dan ook van groot belang om een webshop te hebben die jouw huisstijl vertegenwoordigt, professionaliteit uitstraalt en jouw waarden laat zien. Dit zorgt voor een goede eerste indruk bij de bezoekers, waardoor ze niet direct wegklikken.

Als je op zoek bent naar een webshop met specifieke functies of gekoppelde systemen, is het verstandig om te kiezen voor een maatwerk webshop. Op deze manier voorkom je dat je vastloopt binnen de mogelijkheden van een standaard template.

De klant centraal

Bij GSD staat de klant altijd centraal. Tijdens het ontwikkelen van de webshop gaan we in gesprek over jouw doelen. Dit is tenslotte het belangrijkste aandachtspunt tijdens het proces. Met meer dan 25 jaar ervaring kan GSD altijd de juiste oplossing adviseren.

Maatwerk webshop uit Eindhoven
Maatwerk webshop uit Eindhoven

Webshop op maat laten maken

Onze maatwerk webshops worden ontwikkeld met open source programmeertalen zoals PHP, MariaDb en Vue. Dit zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van één persoon, maar dat alle programmeurs binnen GSD aan jouw webshop kunnen werken. Een maatwerk webshop wordt van begin tot eind ontwikkeld en gemaakt door onze designers. Zo wordt iedere webshop uniek en eigen. Door deze manier van werken zijn er veel meer mogelijkheden dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van een standaard webshop template. 

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Robert

Waarom kiezen voor een maatwerk webshop in Eindhoven?

Er zijn veel voordelen verbonden aan een maatwerk webshop ten opzichte van een template webshop op een open source platform zoals WordPress of Magento. Bij GSD vertellen we je graag meer over de voordelen die een maatwerk webshop te bieden heeft.

 1. Processen automatiseren
  Met een maatwerk webshop bespaar je tijd doordat tijdrovende processen geautomatiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan het koppelen van facturering-, voorraad- en boekhoudingsoftware, waardoor je nooit meer dubbele gegevens hoeft in te voeren en de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

 2. Conversiegericht design
  Bij GSD houden we tijdens het ontwikkelen van jouw maatwerk webshop rekening met conversieoptimalisatie, waardoor je zo veel mogelijk conversies kunt genereren. Onze jarenlange ervaring in ons team zorgt ervoor dat we precies weten wat wel en niet werkt. Daarnaast houden we onze code schoon, waardoor de webshop zoekmachinevriendelijk is en Google jouw producten eerder zal tonen en hoger zal rangschikken in de zoekresultaten dan de resultaten van de concurrent.

 3. Een veilige webshop
  Bij GSD hechten we veel waarde aan de veiligheid van jouw webshop en de gegevens van je klanten. In tegenstelling tot gratis open source CMS-systemen, waarbij het voor hackers aantrekkelijk is om op zoek te gaan naar kwetsbaarheden, is ons eigen CMS zeer veilig omdat het niet openbaar downloadbaar is. Daarnaast krijg je standaard monitoring en onderhoud bij onze applicaties. 

 4. Unieke huisstijl
  Bij standaard templates heb je minder mogelijkheden en kan het zijn dat er meerdere webshops hetzelfde design gebruiken waardoor jouw webshop niet uniek is. Dit probleem heb je niet bij GSD, omdat wij een volledig gepersonaliseerde webshop ontwikkelen. Een GSD maatwerk webshop kan volledig naar wens gepersonaliseerd worden, zodat deze aansluit bij jouw huisstijl.

 5. Geschikt voor alle apparaten
  Een maatwerk webshop is volledig responsive en werkt dus goed op alle apparaten, zoals computers, telefoons en tablets..

 6. Gebruiksvriendelijk contentsysteem
  Het GSD Content Management Systeem is al 15 jaar in ontwikkeling en wordt regelmatig aangepast aan de updates van Google en aan de wensen en ervaringen van onze klanten. Hierdoor beheer je zelf eenvoudig je producten en andere content, zoals nieuwe pagina's aanmaken, foto's vernieuwen en artikelen toevoegen.

 7. Ondersteuning waar nodig
  Om goed te beginnen met je nieuwe webshop, bieden we uitgebreide uitleg op kantoor en telefonische ondersteuning waar nodig. Zo kun je gelijk zelf aan de slag zonder dagen bezig te zijn met het onder de knie krijgen van lastige systemen. Wij bieden je persoonlijke ondersteuning; dat maakt het verschil.

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?