Onderhoud

Voor ons is het duidelijk, je applicatie is cruciaal voor de bedrijfsvoering. Je applicatie is onmisbaar in het hart van de operatie – denk aan facturatie, voorraadbeheer en verkoopprocessen. Het is dus zeer belangrijk dat de continuïteit en de prestaties van al onze applicaties gewaarborgd zijn. 💪

Onderhoud van software

Technisch onderhoud

Vergelijk het maar met een auto die af en toe naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt of een keuring. Door software preventief te onderhouden en tijdig updates uit te voeren, dragen wij de zorg dat je software goed en veilig blijft werken.

Onze software bevat standaard een onderhouds licentie. De inkomsten die wij hebben van deze licentie gebruiken wij om ons GSD framework en uw applicatie te onderhouden en verbeteren. 

GSD Framework

Het GSDFW is de basis waarop wij al onze applicaties ontwikkelen.Op deze basis hebben we tal van modules ontwikkelt. Je kunt het zo gek niet bedenken, van urenregistratie tot oormerken configurator. Doordat we op deze manier ontwikkelen, versterken de applicaties van de klanten elkaar. En kunnen we snel en veillige applicaties ontwikkelen, waar wij onze hand voor in het vuur durven te steken. 

 

Onderhoud van software
Onderhoud van software

Kosten

Welke onderhoudskosten je betaald is afhankelijk van de omvang en complexiteit je applicatie. De volgende factoren bepalen de uiteindelijke onderhoudskosten: 

  • Aantal standaard modules
    Denk daarbij aan facturatie, koppelingen, etc
  • Aantal en complexiteit maatwerk modules
  • Aantal platform gebruikers (load op server)

Continue innovatie

Naast het standaard onderhoud dat nodig is om het product goed te laten werken, kunnen we je ook helpen met het doorontwikkelen van je software. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen kijken, met behulp van input van echte gebruikers, waar we functies slim kunnen verbeteren of nieuwe functies toe kunnen voegen. De klanten welke echt succesvol zijn, investeren vaak een vast aantal uur per week in hun applicatie. Ze zijn dagelijks bezig met verbeteringen, om zo hun platform of applicatie nog beter te maken. 💪

Onderhoud

Door goed onderhoud wordt de software, waar je als bedrijf dagelijks profijt van hebt, nog beter en staat hierdoor als een huis! Wij streven voor je naar een dagelijks geoptimaliseerde operatie middels onze maatwerk software; Een belofte die we dankzij de onderhouds licentie nog beter kunnen waarborgen. 👌

Neem contact op

Bedrijfskritische software

Onze opdrachtgevers vertrouwen ons hun bedrijfskritische applicaties toe. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen voor optimale service en support. Altijd.
Daar staan we voor.

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?