Webapplicatie laten maken?  

GSD heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van web-based applicaties. Met deze web-based applicaties kunt u onder andere communiceren, organiseren en analyseren.

Web-based applicatie laten maken

Voor web-based applicaties bent u bij GSD aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van applicaties waarmee u kunt communiceren, organiseren en analyseren.

Applicatie laten ontwikkelen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij met u welke wensen en eisen u heeft voor de web-based applicatie, hoe deze moet werken en wat uw doelen met de applicatie zijn. Gedurende het gesprek vragen wij naar uw behoeftes, welke gebreken er op dit moment zijn en hoe de efficiëntie van uw werkzaamheden kan worden verbeterd. Dit gesprek geeft ons een goed beeld van de gewenste applicatie en schetst een basis voor het eerste concept.

Webapplicatie laten maken? GSD adviseert u graag

Op basis van uw behoefte beginnen wij met het eerste concept van de applicatie. Tijdens een brainstormsessie gaan wij met uw wensen aan de slag en bedenken wij hoe wij de applicatie zo efficiënt mogelijk kunnen maken. Hoe kunnen wij bijvoorbeeld bepaalde processen voor u optimaliseren en versnellen? Met vragen als deze krijgen wij een creatief beeld en kunnen wij starten met een eerste schets.

Webapplicatie concept maken

Dit creatieve beeld zetten wij door tijdens een brainstormsessie. In deze sessie leggen teamleden hun ideeën op tafel en delen zij hun inbreng.

Robert Geenen