Software die met elkaar communiceert, wel zo handig en efficiënt

Software, je werkt er de hele dag mee. Registratie, planning, contact; zo maar een paar toepassingen die jouw werk makkelijker maken. Heb je je wel eens afgevraagd of de verschillende systemen eigenlijk wel met elkaar samenwerken? Communiceren ze met elkaar of moet je elke keer een ander programma opstarten als je iets wilt vastleggen? Weet je dat wij de oplossing hebben en ervoor kunnen zorgen dat de verschillende softwarepakketten met elkaar leren communiceren?

Toe aan een digitale transformatie?

Als jouw bedrijf toe is aan een toekomstbestendige digitale transformatie, dan kijken wij graag eens met je mee om te zien of alle softwarepakketten op elkaar aan te sluiten zijn. Bedrijfsprocessen zijn vaak te automatiseren maar dan moet je wel de juiste maatregelen nemen op softwaregebied. De apps of programma’s werken afzonderlijk allemaal prima maar onderling wisselen ze geen data uit en dat zou het werk een stuk makkelijker en vooral efficiënter kunnen maken. Door een koppeling te maken tussen de verschillende programma’s wordt de communicatie op gang geholpen en zodoende bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Klinkt simpel en dat is het eigenlijk ook. Als je weet hoe het moet, en dat weten wij.

Tijd, kosten en energie besparen?

Door bedrijfsprocessen te automatiseren, vergroot je het overzicht binnen je bedrijf en kun je de workflow versimpelen. Daarnaast ga je tijd besparen. Je werknemers hoeven namelijk geen nieuwe systemen te leren, ze behouden de bestaande systemen maar hoeven minder gegevens in te kloppen omdat de systemen die gegevens direct uitwisselen. De gebruiker merkt daar weinig van want alles gebeurt ‘achter de schermen’. Het koppelen van de verschillende softwaresystemen is uiteindelijk vaak goedkoper dan het bouwen van compleet nieuwe software.

Hoe gaan we te werk?

Uiteraard voeren we na een kennismaking een gedetailleerde inventarisatie uit naar de mogelijkheden. Dat vertalen we naar een voorstel waarin me met je meedenken over het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. In ons voorstel vind je een overzicht van de verwachte tijdsinvestering en kosten. Zijn we het eens, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag; onze specialisten voeren de opdracht uit en blijven in nauw overleg met de opdrachtgever. Als alles werkt en afgerond is, blijven we – desgewenst – in contact dankzij een serviceabonnement dat we aanbieden. Zo ben je altijd verzekerd van service en support.

Meer weten?

De afweging over wat het kost en wat het je oplevert, maak je zelf. Wij overtuigen je graag van de voordelen. Elke opdracht is maatwerk. Door onze jarenlange ervaring weten we dat heel veel softwarepakketten aan elkaar te koppelen zijn, ook de pakketten waarvan je het in eerste instantie misschien niet verwacht. Informeer vrijblijvend, we kijken graag met je mee en helpen om jouw bedrijf efficiënter te maken.

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?