GSD maakt ons het werken gemakkelijker

HeBlad maakt sinds 1994 betonnen meubilair voor openbare buitenruimtes. Om de productie, de administratie en de logistiek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, verzorgt GSD al jaren de automatisering. Exact op maat gemaakt voor het bedrijf. HeBlad is een tevreden klant van GSD en Karin van der Heijden vertelt graag over de samenwerking.

GSD maakt ons het werken gemakkelijker | HeBlad

“We onderhouden al jaren een nauwe samenwerking met GSD. Elke week is Robert Geenen minimaal één dag voor ons bezig. Eigenlijk komt het erop neer dat wij dagelijks bedenken hoe onze systemen beter, makkelijker of efficiënter kunnen worden en dan maakt Robert dat. Het is erg handig als iemand snapt wat wij bedoelen en dat gevoel hebben we bij GSD.

Ons bedrijf bestaat sinds 1989. Begonnen als fabrikant van prefab gemetselde schoorstenen voor de bouwwereld. In de rustige periodes begonnen we met de productie van betonnen pingpongtafels en dat werd een ongekend succes. Jarenlang hebben we de tafels geproduceerd naast onze bouwgerelateerde producten. Maar sinds dit jaar richten we ons alleen nog op betonnen meubilair voor de openbare buitenruimtes. Onze klanten zijn voornamelijk gemeenten, scholen en recreatieparken. De laatste tijd zijn betonnen speltafels – dammen, schaken en backgammon – enorm populair, met name in Duitsland en Frankrijk.

In het buitenland wordt betonnen buitenmeubilair steeds populairder. We rijden regelmatig met een volle vrachtwagen naar één school of camping. In Duitsland en Frankrijk is héél veel vraag naar betonnen buitenmeubilair; schoolpleinen en speelterreinen staan er vol mee. Nog elke dag zijn we er trots op dat we met een relatief ‘saai’ product als beton, zulke mooie dingen mogen en kunnen maken.

GSD maakt ons het werken gemakkelijker | HeBlad 

HeBlad opereert in steeds meer landen in Europa. Naast de Benelux rijden onze vrachtwagens af en aan naar Frankrijk, Duitsland, Engeland en Denemarken. Ook voor die logistiek heeft GSD onze systemen bedacht. Onze chauffeurs hoeven zelf geen routes te plannen. In één systeem is het overzicht te zien van productie tot levering en van bestelling tot facturatie. De hele administratie is een goed geoliede machine; alles hangt met elkaar samen en dat is dankzij GSD.

Onlangs is HeBlad verhuisd naar een nieuw pand op het Kempisch Bedrijven Park in Hapert. Dat was het moment om over te stappen op een andere server. Uiteraard kozen we ervoor om die bij GSD onder te brengen. Dat maakt de lijntjes een stuk korter want Robert kan direct storingen oplossen. Die we overigens tot nu toe nog niet gehad hebben. 

Wat als samenwerking begon met de overname van het websitebeheer, is uitgemond in een nauwe samenwerking tussen HeBlad en GSD. Robert kent ons bedrijf inmiddels goed, snapt wat wij bedoelen en het belangrijkst: weet onze wensen te vertalen naar een werkbaar systeem. Wij hoeven de techniek niet te snappen, als we maar met onze systemen kunnen werken. 

We hebben ooit gedacht dat Robert na een paar opdrachten bij ons klaar zou zijn. Dat is niet zo want we verzinnen steeds nieuwe verbeterpunten, die hij dan naar volle tevredenheid voor ons in orde maakt. GSD denkt met ons mee, maakt ons het werken gemakkelijker en daar zijn we elke dag blij mee.”

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?