Groei en ontwikkeling – Robert blikt terug op 2021

Het afgelopen jaar heeft GSD zich op allerlei vlakken ontwikkeld. Er is ook het een en ander veranderd, en er staan mooie veranderingen te gebeuren. Daarom is deze decembermaand een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, en om de blik naar 2022 te richten. GSD-eigenaar Robert neemt je graag mee in de groei en ontwikkeling van ons bedrijf!

Professionalisering

Begin 2021 was GSD nog gevestigd op de plek waar het allemaal begonnen is – de dubbele garage aan het woonhuis van Robert. “Ik had daar genoeg ruimte voor mezelf en twee andere collega’s, en we hadden er ook een eigen keuken, maar het toilet bevond zich in huis”, blikt Robert terug. “Dat ging dan ook ten koste van je privacy.”

Dus was het tijd voor een nieuwe stap. “Ik wil namelijk groeien”, zegt Robert. “Niet zo zeer om het groeien, maar omdat we met meer mensen slagvaardiger worden en we ons verder kunnen specialiseren, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Zo kunnen we ook beter schakelen in onverwachte situaties of tijdens de vakantieperiode.”

Ruimte voor groei

Sinds dit jaar heeft GSD een kantoor betrokken in het FacilityPoint op het Kempisch Bedrijvenpark. “Een nieuw kantoor biedt nieuwe mogelijkheden”, weet Robert. “We kunnen beter gasten ontvangen en we hebben een meer professionele uitstraling. Dit nieuwe kantoor kunnen we ons echt eigen maken. De oude kantoorruimte is inmiddels al een game room voor de kinderen.” 

Er was nog een reden voor de verhuizing – het team is uitgebreid met de leergierige Richard, die het roer omgooide en zichzelf de basisbeginselen van programmeren bij bracht om vervolgens het team van GSD te gaan versterken. “Richard is super gemotiveerd en hij leert heel snel”, zegt Robert. “Hij heeft een bewuste keuze gemaakt om het roer om te gooien. Na het inwerken is hij al snel in het diepe gegooid, maar hij maakt goede progressie. Ook past hij goed in ons team.”

Stijgende lijn doorzetten

Met het team gaat GSD in 2022 een nieuwe stap maken. “We gaan inzetten op ontwikkeling en opleiding”, legt Robert uit. “Zowel op bedrijfsmatig als persoonlijk vlak gaan we aan de slag om onze doelen in kaart te brengen, om aan de hand daarvan een persoonlijk ontwikkelplan voor iedereen, evenals een bedrijfsplan, verder uit te werken. Zo blijven we onszelf ontwikkelen; als technisch bedrijf moet je ook meegaan met de techniek. Ook zijn we meer aan het inzetten op marketing en communicatie. Kortom, 2021 was een goed jaar voor GSD!”

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?