De platforms waar GSD mee kan koppelen

GSD staat voor maatwerk software, maar dat wil niet zeggen dat het een autonoom opererend platform oplevert. Een belangrijk onderdeel van software is connectiviteit en de mogelijkheid om te koppelen met reeds bestaande platforms. In dit artikel nemen we enkele voorname platforms door waarmee wij onze software kunnen koppelen. Wat heb jij daar aan? Lees snel verder!

Koppelingen voor jouw boekhouding

Maak jij gebruik van boekhoudsoftware? Wij kunnen onze maatwerk software koppelen aan diverse vooraanstaande boekhoudpakketten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Unit4, wereldwijd de zesde grootste ERP-leverancier voor middelgrote bedrijven? Unit4 bedrijfssoftware biedt standaardbedrijfssoftware die helpt bij het sturen, beheersen en optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Als dat klinkt als een ‘match made in heaven’ met GSD, dan komt dat omdat het ook zo is!
Ook hebben we een werkende koppeling met AFAS software, een bedrijf dat geïntegreerde software biedt voor de accountancybranche en ook werk met hrm- en payrollsoftware. Tot slot willen we hier ook nog even Exact uitlichten, een bedrijf dat zich richt op software voor mkb. In de Benelux draaien ruim een half miljoen administraties op de software van Exact. Daarnaast hebben we ook een koppeling met Snelstart – het boekhoudpakket voor accountants en hun klanten met een kleine 100.000 gebruikers.

Betalingssoftware

Mollie is een grote payment service provider van Nederlandse bodem. Daarnaast kunnen wij ook koppelen met de betalingssoftware van onder andere Rabobank en ABN Amro. Door deze twee koppelingen is het makkelijk om jouw inkomende en uitgaande betalingen te overzien en te automatiseren. Ook kun je zo dus vervolgacties instellen bij betalingen – of bij het ontbreken daarvan nadat een bepaalde termijn is verstreken.

Pakketdienst

Één van die vervolgacties waar we het hierboven over hadden is het verzenden van pakketten. Dat kan met Packs – een pakketdienstprovider die actief is in de Benelux. Door met dit systeem te koppelen krijg jij grip op jouw parcelverkeer en kun je daar een belangrijke automatiseringsslag in maken. Overigens zijn we ook druk bezig een koppeling met PostNL te realiseren, de grootste pakketaanbieder van Nederland.

Telefonie

VoIP (voice over internet protocol) maakt gebruik van internetprotocollen voor het tot stand brengen van spraakverbindingen. VoIPGRID biedt dit aan; een vooruitstrevend platform dat gericht is op flexibiliteit en gemak voor zowel jij als reseller als je klanten. Wij hebben bijvoorbeeld een koppeling gemaakt die je in staat stelt om vanuit de software direct uitgaande telefoongesprekken te starten. In ons systeem klik je een klant aan, waarna direct een gesprek wordt gestart vanaf je eigen toestel. De koppeling werkt ook bij inkomende gesprekken; het systeem pakt er direct de relevante klantgegevens bij vanuit onze applicatie.

Mailing en marketing

Mailchimp is op het gebied van marketing automation en e-mail marketing wereldwijd de grootste (en sowieso de bekendste) aanbieder. Dankzij Mailchimp kun je makkelijk e-mails opmaken, versturen, en gegevens verzamelen uit die data over hoe jouw boodschap ontvangen wordt. Met die gegevens kan onze software vervolgens ook weer vooruit.

Onze koppeling met jouw bedrijf

Dit was slechts een greep uit de koppelingen die wij allemaal gerealiseerd hebben. Werk jij met een ander (bekend) platform dat hierboven niet benoemd is? Dat is voor ons geen probleem maar juist een uitdaging! Wij gaan graag aan de slag om een werkende koppeling te ontwikkelen waar jij mee vooruit kunt. Iedere vorm van automatisering gaat jouw bedrijf vooruit helpen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Neem dus vooral contact met ons op zodat wij kunnen kijken hoe wij jou het beste daarin kunnen helpen.

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?