Maatwerk software

Soms lost een standaard softwarepakket jouw probleem niet op, omdat de manier waarop jouw bedrijf opereert uniek is. Loop jij rond met een idee voor een webapplicatie of app? Een app waardoor je medewerkers meer tijd overhouden voor zaken waar ze goed in zijn? Of heb je een uniek idee waarmee je het leven van je klant een stuk gemakkelijker maakt?

Maatwerk software proces

Daar kunnen wij je mee helpen.

Wij bouwen webapplicaties en mobiele apps op maat die perfect aansluiten op jouw wensen en doelen.

Zo gaan wij te werk

1. Inventarisatie

We starten altijd met een inventarisatiefase, ook wel sprint 0 genoemd. We nemen hierin ruim de tijd om jouw doelen en wensen tot in de puntjes door te nemen. Verwacht geen ja-knikkers, want we denken kritisch met je mee over de beste oplossing voor jouw probleem.

Aan de hand van jouw input bepalen we wat voor soort applicatie het beste bij jouw doelen past. Dat kan bijvoorbeeld een mobiele app zijn of een webapplicatie. Indien gewenst ontwerpen we een zogenaamd interactiemodel. Dat is een soort klikbare bouwtekening van jouw idee.

Zo maken we jouw idee visueel en zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

2. Ons voorstel

Aan de hand van de inventarisatie maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid hoe jouw applicatie er precies uit moet komen zien, hoeveel tijd we daarvoor verwachten nodig te hebben en met welk budget je rekening moet houden.

3. Bouwen

Zijn jij en je team akkoord? Dan gaan we bouwen. We gaan aan de slag om een applicatie te bouwen die naadloos aansluit op je wensen. Onze ontwikkelaars bekijken aan de hand van jouw doelen en wensen welke technieken daar het beste bij passen.

Verwacht niet dat je je wensen over de schutting kunt gooien: tijdens het hele proces houden we nauw contact met elkaar. Zo kunnen we snel bijsturen waar nodig.

4. Oplevering & onderhoud

Het product is klaar, gefeliciteerd! Na de lancering krijg je standaard drie maanden garantie op de software. Elk softwarepakket heeft daarnaast blijvend onderhoud nodig, zo ook die van ons. Daarom kiezen veel van onze klanten ook voor een Service-, Onderhoud- & Support-pakket.

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?