Succesverhaal

Blue-Merge, het vereenvoudigen van meeloopdagen

Duik met ons in het verhaal van Blue-Merge: hét platform dat scholen, studenten en bedrijven naadloos verbindt en ondersteunt. Zij zijn niet alleen een geweldige match voor scholen en bedrijven, maar ook voor GSD. We vertellen je graag hoe we samenwerken.

De uitdaging

Meeloopdagen organiseren was een tijdrovende klus voor mentoren: bellen, e-mailen, studenten verzamelen, inschrijven, programma's maken, etc. Blue-Merge wilde dit proces vereenvoudigen. Samen zijn we op zoek gegaan naar de juiste oplossing!

De oplossing

Wat begon als een website met alleen inschrijfmogelijkheid, groeide uit tot een volwaardig platform. Samen met het Blue-Merge team investeerden we in de uitbreiding van het platform met aandacht voor evenementenbeheer, scholen- en bedrijvenbeheer, facturatie en integratie met snelstart via API-koppeling.

Het resultaat

Blue-Merge staat nu voor een unieke samenwerking en een uniek product. Het platform stroomlijnt de samenwerking tussen scholen, studenten en bedrijven, met functies als evenementenbeheer, inschrijvingen, scholenbeheer, bedrijvenbeheer en facturatie. Daarbij zorgen wij voor procesoptimalisatie, maatwerkplatformsoftware, softwarekoppelingen en onderhoud/beheer.

Iets voor jou?

Zijn er processen binnen jouw organisatie of bedrijf die ook vereenvoudigd kunnen worden? Dan is maatwerk software misschien wel dé oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Pak dan de telefoon. We maken graag een praatje met je!

Neem contact met ons op!

Succesverhaal: Blue-Merge, het vereenvoudigen van meeloopdagen

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?