Software waar je op kunt vertrouwen

Bedrijven zijn in grote mate afhankelijk van hun software. Liggen de systemen eruit, dan stoppen bijna alle bedrijfsprocessen en ligt het bedrijf stil. Dat kost geld en moet dus te allen tijde worden voorkomen. Dat kan door software te ontwikkelen, die geschikt is voor bedrijfskritische processen. GSD is specialist op dit gebied. Wat is bedrijfskritische software? Het antwoord op die vraag is eigenlijk vrij eenvoudig: software die consistent is en waar je op kunt vertrouwen. Robert Geenen vertelt hoe GSD ervoor zorgt dat zijn klanten aan de gang kunnen blijven. 

Het begint bij de basis

Software wordt altijd ontwikkeld en geschreven op basis van de wensen van de klant, waarin GSD een proactieve rol aanneemt en meedenkt in de processen. “Als wij begrijpen waarom we bepaalde software moeten ontwikkelen, zijn we al halverwege. Het begint altijd bij de basis. Wij zorgen ervoor dat de programmatuur goed en veilig wordt geschreven. Wanneer die goed zijn, is de kans op storing minimaal. Voorkomen is beter dan genezen dus als er in de basis weinig mis kan gaan, zál er ook weinig misgaan. Het kritieke moment in het proces is het releasen van de software. Dat plannen we meestal aan het begin van de dag, zodat we meteen in kunnen springen als er onverhoopt een storing optreedt.” Doordat de makers van GSD precies weten hoe de software geschreven is, kunnen ze altijd exact zien op welke locatie de storing optreedt en is de oplossing altijd dichtbij.

Software waar je op kunt vertrouwen

Onderscheidend op de markt

De software die GSD geschreven heeft, wordt continu gemonitord. “Kom ik weer terug op wat ik eerder zei: als het aan de voorkant goed geregeld is, is het onderhoud minimaal en zijn er weinig storingen. Als softwarebedrijf zijn wij er helemaal op ingericht om het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen continu door kunnen lopen. Daarmee onderscheiden we ons op de markt, dat is onze kracht.”
Ook behoefte aan stabiele maatwerk software met goede support? Neem vrijblijvend contact op met GSD om de mogelijkheden te onderzoeken. 

Even bellen?

Bel met GSD B.V.+31 497 - 842 611

Liever teruggebeld worden?